• wo
  14
  jun
  2017
  10.00 - 18.00Hamm (D)

  Voor een Internationale Groep jongeren wordt tijdens het Sport evenement de Ruhrgames, ook een dag ingeruimd om elkaar beter te leren kennen via een grote diversiteit aan workshops.

  Origami en Mathematik was er een van.

  Het origamitheater treed tussendoor op.

 • wo
  21
  jun
  2017
  13.30 - 15.30aspergekwekerij Vos, Boeiinksestraat 8, 4703 SK Roosendaal

  Midzomer vangen in een aspergeschillenpapieren origami doosje.

  Iedere zomer, zo aan het einde van het asperge seizoen halen we de schillen voor het maken van papier. Als dank voor deze waardevolle grondstof, voor de kunstzinnige papiermaker, geven we gratis workshops voor de kinderen. Dit jaar is het een origami workshop.

  In voorbereiding op de Crafts Campus China vouwen we verschillende doosjes die weer plat in een boekvorm passen. Doe je de hele workshop mee, dan heb je een supermooi Midzomerboekje om je droogbloemen, gevonden vlindervleugels, of andere vindsels uit de natuur te verzamelen.

 • wo
  12
  jul
  2017
  zo
  16
  jul
  2017
  Koningin Wilhelminalaan 24, 8384 GH Wilhelminaoord

  Arigato gozaimasu

  Tijdens de Crafts Campus China leer je papiermaken, vouwen, en de chinese techniek voor het maken van de Zhen Xian Bao, het chinees garenboekje. Docenten zin: Ien Rappoldt voor het chinees garenboekje,  Joan Sallas en Xiaoxian Huang voor de chinese techniek van vouwen en Marieke de Hoop van Papiermakerij de Hoop voor het papier maken.

  In de avonduren chillen we met o.a. het origamitheater. Een klein feestje in de grote Campus. Kijk voor meer informatie de website van de Crafts Council

   

 • za
  16
  sep
  2017
  11.00 - 13.00 uurBrielselaan, Rotterdam

  Origamitheater in het Park

   

  Zaterdag 16 september op de Brielselaan in Paviljoen aan het water. Het origamitheater voor de vrijwilligers van Charlois.